Skip to main content

Kant en klaar Zeeuwse mosselen in stoom verpakking

Wij waren toch wat voorzichtig, maar toen het schaaltje na 5 minuten uit de magnetron kwam en wij de folie verwijderden, sloeg mijn iets wat kritische houding over in enthousiasme!

De geur van verse mosselen en heerlijke groentes, perfect gaar gestoomd…heerlijk! Elke dag worden de mosselen vers gespoeld en in het schaaltje gedaan. Kruiden en groentes worden toegevoegd en daarna gaat het schaaltje in de vacuüm machine. Hier wordt door middel van een gas en folie de mossel en groente in staat gesteld om een aantal dagen langer houdbaar te blijven.

Je prikt een paar gaatjes in de folie, daarna 5 minuten in de magnetron en klaar.

 

STOOMMOSSELEN BEKIJKEN

stoommosselen zijaanzicht

Kant en klaar Zeeuwse mosselen in een magnetron verpakking en de groentes zijn er al bij gedaan, hoe makkelijk is dat? Je prikt een paar gaatjes in de folie, daarna 5 minuten in de magnetron en klaar. ‘Door de speciale stoom verpakking krijgen de mosselen met groentes een perfecte smaak, en prima gaar gestoomd’ aldus onze deskundige. Zo kan echt iedereen genieten van top kwaliteit mosselen of je nu student bent of oudere, iedereen kan dit bakje kant en klare mosselen in een magnetron zetten. De mosselen zitten verpakt per 500 gram en zijn van Zeeuwse afkomst.

Ingrediënten:

 500 gram Zeeuwse mosselen

mossel groentes

mossel kruiden.

Join the discussion One Comment

  • Marc schreef:

    Weet nog niet wat ik hiervan moet vinden, mijn gevoel zegt gewoon vanaf het vuur op je bord maar het gemak dient natuurlijk ook de mens dus ben benieuwd.
    Dit bestellen via de post zie ik niet zitten, wil graag weten of dit ook in een reguliere winkel (bv in Amsterdam) te koop is zodat ik het kan proberen, ben namelijk heel benieuwd hoe de mosselen zich houden….

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.