Skip to main content

Kerst & oudjaar bestellingen 2021.

De kerst bestellingen komen binnen en dat motiveert ons enorm. Omdat kerst dit jaar op vrijdag en zaterdag is, zullen wij donderdag 23e in België en Nederland vrijdag 24e uitleveren in Nederland. Dit kan gezien onze producten super vers zijn en wij dat ook 100% garanderen! Latere orders rijden wij de 24 e zelf in België uit.

Al zeker van wat er op het menu staat deze Kerst? Wij adviseren om zo vroeg mogelijk te bestellen! Al onze producten worden vers geleverd en kunnen na levering ingevroren worden. Een uitzondering zijn onze diepvriesproducten, deze kunnen niet nogmaals ingevroren worden.

Liever op save?

Bestel op tijd.

KERST: het liefst voor maar uiterlijk dinsdag 21 december 18:00u. ( bent u toch later belt u ons dan even op +31 (0)113 603857).

OUDJAAR: voor woensdag 29 december 18:00u. Uitlevering Nederland 30-12.  België 31-12.

Verpakking

Wij verpakken alles gekoeld, vacuüm, als het pakket bij u aankomt kunt u de vis het beste weer direct in de koeling doen. Wij vervoeren alles met koeltransport!

Verzending

U ontvangt na de verzending een track en trace code van uw pakket zodat u kunt zien hoe laat uw pakket geleverd zal worden.

Kreeft tip:

Bestel voor kerst/oudjaar op tijd, en dat kan. Zodra de kreeft geleverd wordt plaats je deze in de koelkast met een vochtige doek erover. De kreeft blijft zo nog dagen vers. Het koken is voor de smaak het beste een dag van tevoren. Zo kan de kreeft afkoelen in het kook vocht en alle smaken van de bouillon kunnen zo in het kreeft vlees trekken. Als de kreeft is afgekoeld leg je deze weer terug in de koelkast. Zo krijg je de lekkerste kreeft tijdens uw kerstdiner op tafel.

Wij wensen u alvast een smakelijke kerst!

Met vriendelijke groet,

Team vis-winkel-online

   Oosterschelde pakket Zeelandbrug  

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.