Skip to main content

Kerst & oudjaar bestellingen 2020.

De kerst bestellingen komen binnen en dat motiveert ons enorm. Omdat kerst dit jaar op vrijdag en zaterdag is, zullen wij woensdag 23e (eventueel donderdag in overleg) uitleveren in België en Nederland. Dit kan gezien onze producten super vers zijn en wij dat ook 100% garanderen!

Al zeker van wat er op het menu staat deze Kerst? Wij adviseren om zo vroeg mogelijk te bestellen! Al onze producten worden vers geleverd en kunnen na levering ingevroren worden. Een uitzondering zijn onze diepvriesproducten, deze kunnen niet nogmaals ingevroren worden.

Liever op save?

Bestel op tijd.

KERST: het liefst voor zondag 20 december, maar uiterlijk maandag 21 december 18:00u. ( bent u toch later belt u ons dan even op +31 (0)113 603857).

OUDJAAR: voor dinsdag 29 december 18:00u. 

Verpakking

Wij verpakken alles gekoeld, vacuüm en met koelelementen, als het pakket bij u aankomt kunt u de vis het beste weer direct in de koeling en/of diepvriezer leggen omdat de elementen ongeveer 24/48 uur koelen.

Verzending

U ontvangt na de verzending een track en trace code van uw pakket zodat u kunt zien hoe laat uw pakket geleverd zal worden.

Kreeft tip:

Bestel voor kerst/oudjaar op tijd, en dat kan. Zodra de kreeft geleverd wordt plaats je deze in de koelkast met een vochtige doek erover. De kreeft blijft zo nog dagen vers. Het koken is voor de smaak het beste een dag van tevoren. Zo kan de kreeft afkoelen in het kook vocht en alle smaken van de bouillon kunnen zo in het kreeft vlees trekken. Als de kreeft is afgekoeld leg je deze weer terug in de koelkast. Zo krijg je de lekkerste kreeft tijdens uw kerstdiner op tafel.

Wij wensen u alvast een smakelijke kerst!

Met vriendelijke groet,

Team vis-winkel-online

   Oosterschelde pakket Zeelandbrug  

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.