Gestoomde mosselen, één van de klassieke gerechten in België, geserveerd met frites en zelfgemaakte mayonaise, zijn gemakkelijk te maken en heerlijk om te eten. Verwijder wel de baard van elke mossel. Gooi exemplaren die openstaan weg, en doe hetzelfde met exemplaren die na het stomen nog dicht zitten. Read More
Dunne plakjes rauwe tonijn, besprenkeld met een smaakvolle saus, vormen een heerlijk voorgerecht. Tonijncarpaccio is gebaseerd op een gerecht van rauw rundvlees dat is genoemd naar de vijftiende-eeuwse kunstenaar Vittore Carpaccio en wordt geserveerd in Harry’s Bar in Venetië. Vis van sashimikwaliteit is de beste vis die u kunt krijgen. Read More
Zeebaars met verse kruiden uit de oven op een bedje van aardappel en groenten Read More
Het is ons veel gevraagd de afgelopen dagen. Waar gaat die oester heen? De oester die we vonden met maar liefst 10 parels. Inmiddels is bekend dat de Oester deze week naar Naturalis gaat. Daar gaat edel specialist Hanco Zwaan de parels demonteren en daarna conserveren en terug monteren in originele staat. Read More
Na de vele berichtgeving in de Landelijke pers gisteren over onze oester met maar liefst 10 parels komen we nog maar even terug op die Oesters. Het Zeeuwse oesterseizoen moet nog beginnen. Read More
Tijdens de mosseldag in Yerseke vonden wij maar liefst 10 parels in een oester. Een geweldige vondst. We zijn iedere dag te vinden in Yerseke tussen de mosselen en de oesters. Al jaren zijn we dagelijks te vinden op de Oosterschelde en al jaren zijn we actief aanwezig op de landelijke Mosseldag in Yerseke, maar de mosseldag op 15 augustus 2015 zullen we altijd herinneren als de dag dat we 10 parels in een oester vonden. De oester is van Tom Sinke uit Yerseke.
Visliefhebbers hebben deze week echt alle reden om de Elsevier aan te schaffen. Het blad kopt met de tekst “Waarom u beter vis uit de Noordzee kunt kopen dan kweekvis uit Azië” En los van alle gefundeerde bewijzen weten we eigenlijk allemaal dat het beter is om vis uit de Noordzee te kopen. Vis van onze eigen vissermannen is lokaal, duurzaam en lekker. Read More
Vis winkel online draait al enige tijd naar volle tevredenheid. Steeds vaker weet u onze webwinkel te vinden als u besluit online vis te bestellen. Stiekem zijn we daar best een beetje trots op. Tijd voor actie en vernieuwing dus! De testfase zijn we voorbij en zojuist bent u beland op onze gloednieuwe online webwinkel. Daarmee hopen we nog beter te kunnen laten zien wat we te bieden hebben als het over een puur en eerlijk visje gaat. Read More
Vanaf heden 15-7-2015 kan vis-winkel-online Rival jumbo mosselen leveren door heel Nederland en Belgie. Deze jumbo mosselen worden aan boord verwaterd (dat wil zeggen de mosselen laten al hun zand los) en verpakt. Elke dag vers gevist, de hele nacht verwaterd en de dag erop ingepakt en verstuurd naar de klant. Read More