Bij Vis Winkel Online kunt u handig online vis bestellen in Nederland en België. Wij leveren voornamelijk verse vis maar ook een aantal diepgevroren vissoorten.

U bestelt via onze webshop waar u handig en overzichtelijk surft door ons uitgebreide assortiment. Uw producten worden vervolgens vacuüm verpakt en zo snel mogelijk gekoeld verstuurd.

Bestelt u op werkdagen voor 12:00 dan is uw product de volgende werkdag geleverd. U kunt ook voor een andere dag kiezen van levering met de handige keuze kalender.  Bestellingen van vrijdag worden in Nederland en België op zaterdag geleverd.

Besteld u in het weekend dan leveren wij zonder tegenbericht op dinsdag. Als u op een andere dag geleverd wilt hebben kan dat, laat het ons bij voorkeur tijdens uw bestelling weten. U kunt dit aangeven bij opmerkingen. Zodra uw bestelling is afgerond krijgt u van ons een bevestiging, en na verzending ook een track en trace om uw pakket te volgen.

Wij verzenden met  MultiVers (gespecialiseerd in koeltransport).

Bevroren producten kunnen over het algemeen niet opnieuw ingevroren worden.

Retouren:

Indien u niet thuis bent, laat een briefje achter waar de chauffeur het pakket kan afgeven. Bijv. schuurtje, afdak, buren. Indien u niet thuis bent en de chauffeur geen instructie heeft gaat uw pakket retour afzender. Wij kunnen retouren dan ook niet vergoeden omdat het versproducten zijn.

De verse vis wordt gekoeld geleverd (tempex box met koelelementen) en kunt u dus nog prima invriezen.

Verzendkosten in Nederland zijn €10.- Boven €100,- GRATIS verzending. ( levering van dinsdag t/m zaterdag).

Verzendkosten in België zijn €15,- Boven €100,- GRATIS verzending. (levering van dinsdag t/m zaterdag).

Bekijk hier ons interview op Omroep Zeeland