Zeeuwse mosselen

NIEUW

Kant en klaar mosselen

In stoomverpakking voor de magnetron

Binnen 5 minuten op tafel!!

Lees hier meer

Zeeuwse mosselen online bestellen

Dit is ons assortiment

  • Aanbieding!

Ontdek alles over Zeeuwse mosselen

seafoodsteam

Kant en klaar Zeeuwse mosselen

| Mosselen, Nieuws | No Comments
Kant en klaar Zeeuwse mosselen in stoom verpakking Wij waren toch wat voorzichtig, maar toen het schaaltje na 5 minuten uit de magnetron kwam en wij de folie verwijderden, sloeg…
mosselseizoen 2018 - 2019 opening Zeeuwse Bodem Mosselen_8764

Ze zijn er weer: Zeeuwse bodem mosselen

| Mosselen, Nieuws, Schaal- en schelpdieren | No Comments
Op woensdag 1 augustus 2018 werd het Zeeuwse mosselseizoen officieel geopend vanuit Yerseke. De nieuwe Zeeuwse bodem mosselen werden op feestelijke wijze aan pers en publiek gepresenteerd. De eerste Zeeuwse…
Hangcultuurmosselen

Hangcultuurmosselen vanaf 23 mei weer verkrijgbaar

| Mosselen, Schaal- en schelpdieren | No Comments
Keurmerk Zeker Zeeuws geeft aan dat vanaf 23 mei de hangcultuurmosselen weer groot genoeg zijn voor consumptie. De start van het seizoen wordt gevierd op Neeltje Jans.  (meer…)

Mosselen direct van de kweker

| Mosselen, Nieuws, Schaal- en schelpdieren | No Comments
ZEKER ZEEUWS® MOSSELEN Zeeuwse mosselen die direct van de mosselkwekers komen worden met de hand schoon gemaakt en verpakt in plastic potjes. Gewoon zo direct van het mosselschip en 100%…
gebakken Zeeuwse Mosselen

Mosselen; Drie heerlijke tips voor het weekend

| Mosselen, Recepten | No Comments
Mosselen; Drie heerlijke tips voor het weekend - Het Zeeuwse mosselseizoen is bijna ten einde. Geniet daarom dit weekend nog één keer van een flinke pan Zeeuwse mosselen. Met de…

Nederlandse mossel mag ook komende vijf jaar MSC-keurmerk voeren

| Mosselen, Nieuws | No Comments
Mosselen uit de Nederlandse wateren mogen ook de komende vijf jaar het MSC-keurmerk voeren. Met glans hebben zowel de mosselbodemcultuur-kwekers als de hangcultuurkwekers het hercertificeringstraject doorlopen. Nederlandse mosselen uit de…

Recycling: Oude mosselschelpen als voedingsbodem voor de Zeeuwse Oester

| Mosselen, Nieuws | No Comments
Mosselen eet je gewoon uit de schelp. Maar in Yerseke worden er ook talloze mosselen verwerkt. Van al die mosselen blijven de schelpen over. Wat moet je met die lege…

Mosselsoep; Smaak volledig benutten

| Mosselen, Recepten | No Comments
Regelmatig maken we een pannetje mosselen. Dat is echt binnen no time klaar. Verse mosselen met wat wijn, water (of visfond) en verse groenten 10 minuten koken en je smult…