Verse vis

Vis Winkel Online biedt u een royaal assortiment spartelverse vis. Geen viswinkel in de buurt of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Bij ons kunt u verse vis bestellen zonder zorgen. Kwaliteit en service zijn absoluut gegarandeerd!

Verse Kabeljauw

Verse kabeljauw is één van de meest populaire witvis soorten. Te gebruiken in talloze gerechten. Kabeljauw wordt vooral geroemd om de stevige structuur van het visvlees en dat maakt deze vis geschikt voor vele bereidingen. Wij versturen hele kabeljauw, kabeljauwfilet en ook stukjes kabeljauw om kibbeling zelf te maken. Tip: deze stukjes kabeljauw zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor wokgerechten.

Verse Vis voor 12 uur besteld?

Dan bezorgen wij de volgende werkdag al.

Vers & gekoeld bij u thuis.

Verse Zalm

Wij versturen verse zalm in z’n geheel of als filet met of zonder vel. Ideaal voor een mootje zalm op je bord, maar ook in ovenschotels en wokgerechten. Wij bezorgen het vers bij u thuis.

Schol

Ook in de categorie platvis hebben wij een compleet assortiment. Schol is de meest populaire. Verse schol is heerlijk om gewoon even een scholletje te bakken maar deze smaakvolle Nederlandse vis is ook geschikt voor diverse andere bereidingen.

Een compleet en vers assortiment vis

Verse vis online kopen is super eenvoudig. Vandaag voor 12 uur bestellen dan leveren wij de volgende werkdag vers en gekoeld aan huis. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Ontdek ook deze toppers in ons assortiment