Skip to main content

Ze zijn er weer: Zeeuwse bodem mosselen

By Mosselen, Nieuws, Schaal- en schelpdierenNo Comments

Het Zeeuwse mosselseizoen is officieel geopend vanuit Yerseke. De nieuwe Zeeuwse bodem mosselen werden op feestelijke wijze aan pers en publiek gepresenteerd. De Zeeuwse mosselen worden nu ook verkocht in een echt mosselautomaat op de haven van Yerseke.

Perfect van smaak

De Zeeuwse mosselen zijn dit jaar bijzonder goed te noemen. De schelpen zijn wat kleiner, maar het visgewicht van de mosselen is beduidend hoger (vleesgewicht van 30-35%) dan vorig jaar. De nieuwe Zeeuwse mosselen zijn vlezig en vol van smaak. Deze topkwaliteit mosselen staan garant voor écht genieten van de nieuwe oogst.

De nieuwe oogst Zeeuwse mosselen heeft kleinere schelpen maar zijn vlezig en vol van smaak.

Read More

Banner December 18

Kerst / Oudjaar 2021

By NieuwsNo Comments

Kerst & oudjaar bestellingen 2021.

De kerst bestellingen komen binnen en dat motiveert ons enorm. Omdat kerst dit jaar op vrijdag en zaterdag is, zullen wij donderdag 23e in België en Nederland vrijdag 24e uitleveren in Nederland. Dit kan gezien onze producten super vers zijn en wij dat ook 100% garanderen! Latere orders rijden wij de 24 e zelf in België uit.

Al zeker van wat er op het menu staat deze Kerst? Wij adviseren om zo vroeg mogelijk te bestellen! Al onze producten worden vers geleverd en kunnen na levering ingevroren worden. Een uitzondering zijn onze diepvriesproducten, deze kunnen niet nogmaals ingevroren worden.

Liever op save?

Read More

seafoodsteam

Kant en klaar Zeeuwse mosselen

By Mosselen, NieuwsOne Comment

Kant en klaar Zeeuwse mosselen in stoom verpakking

Wij waren toch wat voorzichtig, maar toen het schaaltje na 5 minuten uit de magnetron kwam en wij de folie verwijderden, sloeg mijn iets wat kritische houding over in enthousiasme!

De geur van verse mosselen en heerlijke groentes, perfect gaar gestoomd…heerlijk! Elke dag worden de mosselen vers gespoeld en in het schaaltje gedaan. Kruiden en groentes worden toegevoegd en daarna gaat het schaaltje in de vacuüm machine. Hier wordt door middel van een gas en folie de mossel en groente in staat gesteld om een aantal dagen langer houdbaar te blijven.

Je prikt een paar gaatjes in de folie, daarna 5 minuten in de magnetron en klaar. Read More

Oosterscheldekreeft

Oosterschelde kreeft met lamsoorkruidenboter

By KreeftOne Comment

Oosterschelde kreeft met lamsoorkruidenboter is een heerlijk gerecht van heerlijke happen. Vorige week kregen we ( Francine en Chris) contact over Zeeuwse lamsoor, en van het een kwam het ander het is dus Oosterschelde kreeft geworden met lamsoor. Van de lamsoor heeft heerlijke happen een kruidenboter gemaakt en het volledige recept kan je vinden in onderstaande link! Dit is een gerecht wat wel erg dicht de perfectie benaderd! kijk zelf maar op:

Heerlijkehappen