was successfully added to your cart.

Winkelmand

mosselseizoen 2018 - 2019 opening Zeeuwse Bodem Mosselen_8764

Ze zijn er weer: Zeeuwse bodem mosselen

By | Mosselen, Nieuws, Schaal- en schelpdieren | No Comments

Op woensdag 1 augustus 2018 werd het Zeeuwse mosselseizoen officieel geopend vanuit Yerseke. De nieuwe Zeeuwse bodem mosselen werden op feestelijke wijze aan pers en publiek gepresenteerd. De eerste Zeeuwse mosselen werden met een duikboot opgedoken in de Oosterschelde, waarna de aanwezigen genoten van een mossellunch op een drooggevallen zandplaat.

Perfect van smaak

De Zeeuwse mosselen zijn dit jaar bijzonder goed te noemen. De schelpen zijn wat kleiner, maar het visgewicht van de mosselen is beduidend hoger dan vorig jaar. De nieuwe Zeeuwse mosselen zijn vlezig en vol van smaak. Deze topkwaliteit mosselen staan garant voor écht genieten van de nieuwe oogst.

De nieuwe oogst Zeeuwse mosselen heeft kleinere schelpen maar zijn vlezig en vol van smaak.

Read More

Oosterscheldekreeft

Sportverslaggever Kees Jansma opent het kreeftenseizoen

By | Kreeft, Nieuws, Schaal- en schelpdieren | No Comments

Op donderdag 28 maart zal Kees Jansma het Oosterscheldekreeftenseizoen 2019 officieel gaan openen. De bekende sportverslaggever, die  heeft besloten te stoppen met zijn werk, heeft Nederland  jarenlang voorzien van nationale- en internationale sportverslagen. “Voor ons is dat een uitstekende reden om hem als eregast uit te nodigen om de eerste Oosterscheldekreeft in ontvangst te nemen”, aldus Luit Ezinga, voorzitter van de Stichting Promotie Oosterscheldekreeft. Read More

seafoodsteam

Kant en klaar Zeeuwse mosselen

By | Mosselen, Nieuws | No Comments

Kant en klaar Zeeuwse mosselen in stoom verpakking

Wij waren toch wat voorzichtig, maar toen het schaaltje na 5 minuten uit de magnetron kwam en wij de folie verwijderden, sloeg mijn iets wat kritische houding over in enthousiasme!

De geur van verse mosselen en heerlijke groentes, perfect gaar gestoomd…heerlijk! Elke dag worden de mosselen vers gespoeld en in het schaaltje gedaan. Kruiden en groentes worden toegevoegd en daarna gaat het schaaltje in de vacuüm machine. Hier wordt door middel van een gas en folie de mossel en groente in staat gesteld om een aantal dagen langer houdbaar te blijven.

Je prikt een paar gaatjes in de folie, daarna 5 minuten in de magnetron en klaar. Read More

Banner December 18

Kerst / Oudjaar 2018

By | Nieuws | No Comments

Kerst & oudjaar bestellingen 2018

De kerst bestellingen komen al volop binnen en dat motiveert ons enorm. Omdat kerst dit jaar op dinsdag en woensdag is, zullen wij donderdag en vrijdag uitleveren in België en Nederland.

Al zeker van wat er op het menu staat deze Kerst? Wij adviseren om zo vroeg mogelijk te bestellen! Al onze producten worden vers geleverd en kunnen na levering ingevroren worden. Een uitzondering zijn onze diepvriesproducten, deze kunnen niet nogmaals ingevroren worden.

In het uiterste geval kunnen wij zaterdag 22 december (in Nederland) en maandag 24 december  leveren (in Nederland en België), i.v.m. drukte bij de pakketdienst raden wij dit niet aan. Bijkomende verzendkosten voor zaterdaglevering zijn €6,-.

Bestel op tijd!

Read More

Christiaan van der Poel - Vis Winkel Online - Omroep Zeeland

Omroep Zeeland

By | Webshop nieuws | No Comments

Omroep Zeeland TV en radio hadden maandag 7-5-2018 een item over online winkels in Zeeland. Enkele weken terug is de opname gemaakt voor dit korte stukje. Wij vinden het zelf een leuk stukje geworden en het laat tevens zien dat wij echt alleen met de meest verse producten werken.

Bekijk hier het filmpje.